Det linjära perspektivet: Flockmallen

Sådär – nu har jag gjort en mall åt dottern för det sociala också. Det var klockrent för henne och hon hade plötsligt inga som helst problem att hänga med på hur alla hänger ihop. Hon kommenterade det med att ”Först har man sin riktiga flock och sedan kan man vara med i flera andra också”  – ser ni här, nu har vi minsann äntligen hunnit fram till de där ”koncentriska cirklarna” som var på tapeten för några år sen när jag planerade för ”flockträningen”! 🙂

Här får ni den engelska versionen – på dotterns har jag foton på personerna ur hennes engelskbok också, men p.g.a. bokens copyright får ni här istället en med bara texten:

The social pack structure of the NT.

Givetvis kan man använda samma mall till alla flockar man vill diskutera – det är samma struktur överallt, fast man kan behöva spegelvända bilden åt olika håll beroende på om det är släkt ”uppåt” eller ”neråt” man pratar om.

Åt dottern har jag även gjort en över hennes egen familj samt över Lotta-filmen som hon gillar så mycket.

Det här inlägget postades i annorlunda tänkande, linjärt perspektiv, socialt samspel, topografiska systemet och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.